Erotiek plezier

Veel plezier op deze Erotiek site uit Nederland.

Geil verhaal over camsex van een roodharige vrouw


Geplaatst door ons op 10 mei 2007

Ik mag wel zeggen dat ik veel ervaring heb in het wereldje van camsex. Regelmatig verwen ik mannen met het geven van een dildo act voor de cam. En heb door mijn bijzondere verschijning dan ook een vast kringetje van mannen die regelmatig camsex met me willen. Ik ben namelijk een roodharige cam vrouw, en ja het kleine streepje boven mijn poes is ook rood. Dit in combinatie met mijn blanke huid en volle borsten maakt mij geliefd bij mijn vaste binnenkomers voor camsex. Zelf heb ik de fantasie om heerlijk buitensex te hebben, dus wat belette mij toch tot de aanschaf van een laptop? Niets dus! En zodra het eerste voorjaars zonnetje verscheen installeerde ik me in de tuin, op een luie stoel. Langzaam spreidde ik mijn benen. En voelde het zachte voorjaars briesje over mijn doos waaien. Ja, dit was wat ik wilde. Camsex hebben buiten, met de wind langs mijn poesje! Dan nog het risico gezien te worden……Dat is opwindend! En met gezien worden bedoel ik niet de mannen die voor camsex inloggen. Nee, dan bedoel ik die voorbijganger die ziet dat er een lekker wijf buiten zichzelf verwend met een dildo.


Reageer

XHTML: Je kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>