Erotiek plezier

Veel plezier op deze Erotiek site uit Nederland.

Partnerruil


Geplaatst door ons op 8 mei 2007

Ze hadden de hele week beiden hard gewerkt en verheugden zich op het weekend. De weersverwachtingen waren goed dus ze hoefden ook niet binnen te blijven. Vrienden van hun hadden een mooie kleine bosvijver, niet ver van hun huis, ontdekt waar bijna geen gebruik van gemaakt werd. Het leek hun wel wat om daar eens te gaan kijken. Zondagochtend gingen ze op pad. Ze parkeerden de auto aan de rand van het bos en vonden even later de vijver, inderdaad, schitterend. Anneke en Hans waren er al en lagen lekker te zonnen.

“Waar kan ik me omkleden?” vroeg Evelien. “Het is hier geen zwembad”, zei Anneke, “er is nog niemand, je kunt het dus rustig hier doen.”

Hans keek niet op en dus besloot Evelien om dat maar te doen. Ze trok haar hemdje uit, deed haar behaatje af en stapte uit haar broek. Ze keek naar Hans die haar aankeek en daarom hield ze haar slipje nog even aan. Evelien wilde toch maar even wachten totdat hij z’n aandacht op iets anders vestigde.

Hij pakte een tijdschrift en op dat moment besloot Evelien om haar bikinibroekje aan te doen. Het was in een wip gebeurd en ook haar bovenstukje had ze nu aan. Wim slipte gauw uit zijn broek en boxer en deed z’n nieuwe zwembroek aan, zo’n strakke, glanzende. Ze pakten een deken en gingen lekker dicht naast elkaar liggen.

“Wat lees je Hans?’ vroeg Wim belangstellend. “O, een blaadje over partnerruil en gangbang” zei hij achteloos. Meteen keek Evelien Wim aan en daarna glimlachte ze naar Anneke die verwachtingsvol terugkeek. “Lijkt me best spannend, vind je niet?’ vroeg Anneke aan Evelien.

“Nou ja, we hebben het nog nooit gedaan dus we weten het niet zo goed. Maar ja, met goede vrienden en duidelijke afspraken zou het moeten kunnen.”

“Weet je wat, er is toch verder niemand, laten we dan maar eens iets leuks gaan doen. De dames doen eerst hun topjes uit en ik pak de fles witte wijn om de stemming te verhogen” zei Hans. Er werd niet lang nagedacht en de bovenstukjes lagen al naast de deken. Anneke had enorm grote borsten met forse tepels, dit in tegenstelling tot het formaat van Evelien’s borsten die dan wel niet zo groot maar wel net zo mooi waren. We namen een glas koel witte wijn en Anneke keek Wim over haar glas aan. Zijn ogen waren gefixeerd op haar enorme borsten en dat had ze waarschijnlijk in de gaten. Ze knoeide wat wijn over haar borsten en veegde het weg, daarbij haar tepels strelend die al snel iets naar voren staken. Wim vond het vervelend dat hij niet zijn oude, wijde zwembroek aanhad. Zijn pik begon namelijk behoorlijk te groeien in het strakke broekje. Hij keerde zich op zijn zij zodat het niet zo opviel. Evelien zag het echter wel en glimlachte.

Ondertussen kwam Hans iets dichter naast Evelien zitten en begon haar borsten te strelen dat ze met halfgesloten ogen, toeliet. Ook haar tepels kwamen snel naar voren.

“Hoeven jullie niet iets uit te doen?” vroeg Anneke plagend. De heren konden dan ook niet achterblijven en deden hun zwembroek uit. ‘Nou Wim”, zei Anneke, “je hoeft je zo te zien nergens voor te schamen” waarna ze wat dichter tegen mij aanschoof. Een donker plekje op haar bikinibroekje gaf aan dat ze het allemaal behoorlijk opwindend vond. “Ik duik even het water in” zei Wim en Hans liep met hem mee. Hun inmiddels stijve pikken krompen in het koude water weer snel. “Het gaat de goede kant op” zei Hans, “dit kon wel eens leuk worden.” Wim was het met hem eens en ze liepen weer terug. Op de gezichten van de vrouwen lag een teleurgestelde blik bij het zien van onze verschrompelde pikjes.

Wim ging weer naast Anneke liggen die half tegen hem aanrolde. Haar enorme borsten lagen vlak bij zijn gezicht. Hij kon het niet laten en nam een stevige tepel in zijn mond. Anneke pakte z’n slappe pik en trok de voorhuid over de eikel. Met haar nagel gleed ze voorzichtig in het spleetje in de bovenkant daarvan. Zachtjes kreunde hij. Dit was iets nieuws voor hem. Al snel werd zijn lul al weer groter en de aders begonnen te kloppen.

Zijn hand verdween in haar broekje waar hij een enorm natte, kaalgeschoren spleet ontdekte. Hij haalde zijn hand weer uit haar broekje en streelde haar borst. Ze had haar ogen half gesloten en speelde nog steeds met zijn pik. Ze nam zijn ballen in haar hand en rolde ze in haar handpalm heen en weer. Zijn eikel produceerde al een beetje vocht wat ze handig over zijn hele paal verdeelde.

Hij trok haar broekje uit en liet zijn gezicht tussen haar benen verdwijnen. Met smakkende geluiden likte hij haar spleet van boven naar beneden helemaal schoon.

Ondertussen had Hans een grote dildo uit zijn tas gepakt en liet hem Evelien zien. In haar nachtkastje had zij ook wel een dildo en een vibrator maar niet zo’n forse. De dildo was behoorlijk veel groter dan de beide stijve pikken van de mannen. “Zou die wel passen? “ vroeg ze Hans met een zorgelijke blik. “Dat weet je pas als we het proberen hè?” Hij smeerde de dildo met veel glijmiddel in dat hij ook uit zijn tas tevoorschijn gehaald had. “Ga eens lekker op je rug liggen Evelien, dan zal ik je eens heerlijk verwennen.” Hans liet een flinke scheut glijmiddel op Evelien’s toch al natte poesje vallen en verdeelde dit over haar lipjes en ging met zijn gladde middel- en wijsvinger enkele keren in en uit haar kut. Hij deed haar benen uit elkaar en schoof de kop van de dildo voorzichtig naar binnen. Met zachte stoten ging hij steeds verder totdat nog maar een enkele centimeter naar buiten stak. Evelien wist niet wat haar overkwam en kreunde het uit van pijn en genot. Zo was ze nog nooit gevuld, het was zalig. Met een andere hand bewerkte Hans haar klit. Opeens voelde ze nog een hand en zag dat Anneke zich over haar heen boog. Anneke duwde Hans iets aan de kant en liet haar kut boven Evelien’s gezicht zakken. Evelien kon niet anders dan haar kale kut likken. Ze vond het boven verwachting heerlijk en Evelien bewoog de dildo zachtjes in haar kut op en neer. Evelien greep met beide handen de enorme borsten van Anneke en begon er stevig in te knijpen. Door het gelik en geknijp van Evelien kwam Anneke met een diepe zucht gigantisch klaar. Daarbij verloor ze een enorme hoeveelheid vocht, vol over Evelien’s gezicht die zo gauw niet wist waar ze overal moest likken. Ook zij kwam heerlijk klaar in Annekes mond. “Zo, daar kunnen de heren nog een puntje aan zuigen” zei ze even later met een opgewonden gezicht.

“O.k. dat zullen we dan wel eens laten zien” zei Hans, “ga daar maar lekker naast elkaar op je buik liggen.”

De dames deden wat hen gezegd werd, gingen op de buik liggen en staken beiden hun billen uitdagend omhoog. Ze hadden hun bene licht gespreid en toonden zo hun schitterende, glinsterende poesjes. Hans en Wim konden zich niet langer bedwingen en doken tegelijk op de opgewonden vrouwen. Tegelijk staken ze enkele vingers in de natte kutten en begonnen heftig te vingeren. De vrouwen lagen te schokken van genot en al vlug pakte Hans zijn stijve pik en duwde die in de natte grot van Evelien. Wim kon niet achterblijven en zijn enorme lul verdween in de kut van Anneke. Ze keken elkaar grijnzend aan, begonnen ritmisch te pompen en kwamen tegelijkertijd klaar. Naar de geluiden van de dames te oordelen, gold voor hen hetzelfde. Na een tijdje uitgehijgd te hebben rolden ze terug op de deken en keken elkaar met een forse grijns aan.

 “Heerlijk, zo’n bosvijver in de buurt” zei Hans en iedereen glimlachte instemmend.


Reageer

XHTML: Je kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>