Erotiek plezier

Veel plezier op deze Erotiek site uit Nederland.

Vrouwen voelen sexcammen als vreemdgaan


Geplaatst door ons op 26 mei 2007

Kennismaken begint meestal met het uitwisselen van minder persoonlijke informatie. Naarmate ons vertrouwen groeit, geven we meer van onszelf prijs. Daarbij is het belangrijker hoe iemand doet dan wat iemand zegt. Bij communicatie via internet kunnen we alleen op de geschreven reactie afgaan. We zien de ander niet of summier via de webcam. Daarom is het moeilijker om iemand te beoordelen, wat we iemand kunnen vertellen en wat daarvoor het juiste moment is. Communicatie via e-mail kan een vals gevoel van intimiteit geven. De ander kan ons als heel vertrouwd overkomen of juist niet. Maar is dat ook zo?
Stel dat de gegevens die de ander verstrekt juist zijn, waarom kan het gevoel van intimiteit dan toch vals zijn? Omdat als we iemand in werkelijkheid ontmoeten het niet zo is dat we verder kunnen gaan op het niveau waar we virtueel waren gebleven. We zullen meestal weer meer afstand willen creƫren omdat we nu pas goed kunnen beoordelen of de ander ons vertrouwen verdient. Eigenlijk begint het spel weer van voor af aan.

Zomaar een stukje uit een onderzoek op internet over vreemdgaan via het web. Maar om vreemd te gaan moeten er wel 2 personen zijn en over het algemeen zijn dat wel man en vrouw! Grote onzin dus, en je leeft tenslotte maar een keer. Stel dan de vraag wat ze liever hebben. Maak een keuze, de buurvrouw pakken of live sex met webcam babes vanachter de pc. Waarschijnlijk is het dan zo dat het onderzoek opeens een heel andere wending gaat krijgen. Neem het er dus maar lekker van.


Reageer

XHTML: Je kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>